Спадкоємиця шведського престолу, принцеса Вікторія, нещодавно стала однією з почесних гостей на відкритті Шведського національного музею, куди з'явилася в бездоганному брючному костюмі кольору пилової троянди, знову показалася на людях, але в цей раз - у своїй істинній королівської ролі.

41-річна принцеса разом з чоловіком кронпринцем Даніелем, прийшли на світський вечір в честь того, що країну відвідав президент Італії.

Для такого важливого прийому Вікторія вирішила одягти сукню смарагдового кольору в підлогу. Доповнював його глибокий виріз декольте. Зібране волосся мушували відвідувачів звернути свій погляд на прекрасну тіару, яка складається з дорогоцінних каменів. Доповнювали образ сережки, а шия була прикрашена розкішним намистом.

Нагадаємо, що Принц Чарльз весело "пустує" з королівським малюком: ці кадри увійдуть в історію

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

На фото зображений сам принц Чарльз який припадає малюкові дідусем, і герцогиня Кембриджська, що тримає на руках принца Луї. При цьому принц Уельський взяв онука за ручки і дуже зворушливо на нього дивиться. Фото було зроблено кілька місяців тому, у вересні, в садах Clarence House.

Варто нагадати, що принц Гаррі перейняв у свого батька - Чарльза - досить дивну звичку, з якою ніяк не може впоратися, через це у нього постійно виникають непорозуміння з дружиною Меган Маркл. Чарльз - лютий захисник навколишнього середовища і, виховуючи синів, він керувався і цими принципами. Тепер, коли Гаррі повертається додому, він обов'язково повинен скрізь вимкнути світло. За словами самого принца, для нього це якась одержимість.


Як раніше повідомляв "Знай.uа" військові моряки підсунули принцу Вільяму бомбу

Принца Британії розіграли на офіційному заході - на параді на честь загиблих моряків-підводників Submariners’ Remembrance Service and Parade.

Як пізніше розповів сам Вільям, хтось із жартівників підсунув йому коктейль з Егермейстра, який називається "ягер-бомба" і складається з лікеру, настояного на 56 компонентах і енергетика.

Також Знай.ua" про те, що Єлизавета II не знаходить собі місця