Після відставки міністра з питань Brexit Домініка Раабе обвалився курс фунта по відношенню до більшості основних валют.

За даними ВВС, втратив 1,1% по відношенню до американського долара і 1,2% по відношенню до євро.

Як відомо, міністр з питань Brexit Домінік Рааб оголосив про відставку на тлі гострих розбіжностей серед британських міністрів і політиків про умови виходу Британії з ЄС, про які днями домовилися Лондон і Брюссель.

Brexit (вихід Великобританії з ЄС)
Brexit (вихід Великобританії з ЄС)

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Напередодні після п'ятигодинного закритого засідання кабінет міністрів Великобританії дав згоду на затвердження угоди про Brexit, узгодженого з Брюсселем у вівторок на технічному рівні.

Тереза Мей
Тереза Мей

Це рішення відкрило дорогу для офіційного затвердження умов Brexit на рівні Європейського Союзу на позачерговому саміті ЄС, який відбудеться 25 листопада. У четвер, 15 листопада, Тереза ​​Мей захищала проект угоди перед депутатами британського парламенту.

Дивіться: Велика Британія і ЄС погодили текст угоди про BREXIT

Нагадаємо, у Великобританії ще одна міністр покинула свій пост, будучи незадоволеною виходом країни з Євросоюзу. Як повідомляв "Знай.ua", уряд Великобританії офіційно підтримав проект Угоди про вихід Сполученого Королівства з Європейського Союзу. Також "Знай.ua" писав, Рада Європи може зіткнутися з тим, що Росія вийде з організації – Ruxit.