Після "випадкового" візиту російського президента Володимира Путіна в одну з аптек Санкт-Петербурга, соцмережі почали "вибухати" від різноманітних фотожаб.

Користувачі Twitter не можуть припинити жартувати над прагненням глави держави все інспектувати. Так, вони почали уявляти, як Путін перевіряє ніч, вулицю або звичайний ліхтар.

"Путін у Петербурзі займався улюбленою справою — поклав до могили "батьків" квіти і "випадково" зайшов в аптеку, товсті тітоньки, провізор, продавщиці ліків захлинулися від щастя, побачивши живого царя!" сміються користувачі в коментарях

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ні, Володимир Володимирович, від недоумства у нас тільки ціаністий калій", - сміються росіяни.

Нагадаємо, російські школярі та студенти запустили флешмоб - вони пишуть "Путін злодій" на дошках в аудиторіях. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що фотографії з відповідними написами почали публікувати в коментарях до публікації в одній з груп забороненої в Україні соціальній мережі "Вконтакте".

Відомо, що до акції вже приєдналися учні шкіл у містах Гусиноозерськ в Бурятії, школа в Краснодарі і Університет імені Лобачевського в Нижньому Новгороді, а також Московський Геолого-Розвідувальний Технікум (МГПП). Відомо, що приводом до такого флешмобу став скандальний випадок в красноярської школі, де одна з вчителів повідомила школярам про те, що за такий напис "в радянський час був би розстріл".

Також портал писав, що президент країни-агресора РФ Володимир Путін, який вже п'ятий рік веде війну на Донбасі, заявив, що вважає безглуздим проводити зустрічі в "нормандському форматі" в президентських і парламентських виборах в Україні в 2019 році.

Путін заявив, що у зустрічі глав зовнішньополітичних відомств країн "нормандському форматі" (Україна, Франція, Німеччина, РФ) немає сенсу, оскільки на мирне вирішення питань з Донбасу "навряд чи можна розраховувати" поки в Україні не зміниться влада.

Як повідомляв "Знай.uа", Путін з Сінгапуру оголосив про новий "удар".

Також "Знай.uа" писав, що Путін взяв моду запізнюватися, але цього разу на нього чекав "сюрприз".