Мешканка Швеції виклала на YouTube відео, на якому видно якийсь дивний об'єкт, знятий в небі над Гетеборгом.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Користувачі мережі відразу ж взялись пропонувати свої версії. Так, одні припускають, що знятий на відео об'єкт всього навсього відзеркалення у склі автомобіля, або ж верхня частина труби, яка була прихована туманом. Інші ж припускають, що на відео повітряна куля. Проте частини з коментаторів все ж зазначали, що жінці вдалось зняти справжнє НЛО.

Разом з тим варто відзначити, що добре замаскований непізнаний літаючий об'єкт був помічений уфологами на території Угорщини. Дослідникам вдалося зафіксувати невидимий об'єкт за допомогою інфрачервоної камери.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

За словами уфологів, майже кожен день за допомогою свого гаджета вони "ловлять" непізнані об'єкти. Використовуваний ними пристрій бачить світло, яке не може помітити людське око. А тому приховане НЛО можна легко розгледіти.

Експерти з позаземним цивілізаціям впевнені в тому, що спостерігали в Угорщині інопланетний корабель. До такого висновку прийшов і відомий тайванський уфолог Скотт Уорінг. На його думку, дані кадри свідчать про те, що прибульці добралися і до Угорщини.

Крім того варто відзначити, що пілоти декількох авіаліній повідомили, що бачили непізнані літаючі об'єкти у небі над Великобританією.

Літак Boeing 787 британської авіакомпанії British Airways, що летів з Монреаля в Лондон коли пілот побачив у небі "дуже яскраве світло, яке миттєво зникло". Як він повідомляє, НЛО спочатку виник ліворуч, а потім різко повернув на північ. Служба управління не зафіксувала жодних літаючих об'єктів на радарах.

Пілот компанії Virgin Airlines, що управляє літаком, який здійснював рейс з Орландо в Манчестер, помітив у небі "метеор або інший об'єкт, що здійснює вхід в атмосферу".

Видання повідомляє, що дивний вогонь помітив також пілот невідомої ірландської авіакомпанії. Ірландське авіаційне управління почало розслідування цього випадку.

Нагадаємо, нічний виліт величезного НЛО зняли на відео.

Як повідомляв "Знай.ua", нахабні інопланетяни "помахали ручкою" пілотам лайнерів.

Також "Знай.ua" писав, що вчені розкрили шокуючу історію вимирання цілої цивілізації, це може повторитись.

Нашестя НЛО почалося: чому інопланетяни прилітають на Землю