Джеф Дишмон, заступник шерифа американського міста Юрика, що в Каліфорнії, був збентежений подарунком від своєї колеги. Дівчина подарувала йому спеціальні окуляри, які дозволили чоловікові, який страждав від дальтонізму з дитинства, вперше побачити кольори, яких до цього він не розрізняв.

Correctional Deputy sees color for the first time

“It’s a different world” Today Correctional Deputy and Sheriff’s SWAP Farm Manager Jeff Dishmon saw color for the first time. Correctional Deputy Samantha Freese and Dishmon have worked together for eight years at the Humboldt County Correctional Facility. Over the years the two have grown close, nicknaming each other “Grandpa” and “Granddaughter”. Dishmon has been color blind his whole life, which has sometimes been a source of frustration for him and others around him. Freese and other correctional deputies pitched in to purchase #enchroma glasses for Dishmon and presented them to him today at the Sheriff’s SWAP Farm. The results were incredible. #trynottocry

Geplaatst door Humboldt County Sheriff's Office op Woensdag 14 november 2018

Окуляри Дишману йому подарувала його колишня напарниця Саманта Фриз, з якою вони разом працювали протягом восьми років і стали близькими друзями: для неї він був "дідусь", а для вона для нього – "онука".

Нагадаємо, Хвороба головного мозку вирішили лікувати отрутою: всі подробиці дослідження

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

В людському організмі існує гематоенцефалічний бар'єр, який захищає мозок від дії хімічних речовин і не дозволяє 98% лікарських засобів перетинати цей бар'єр.

Вчені знайшли вихід із ситуації, застосувавши як "транспортуючого" кошти отрута скорпіона. Точніше, не сам отрута, а синтезовані сполуки білка, виділеного з хлоротоксина. Цей пептид спеціально розроблений для того, щоб перетнути бар'єр.

Отрута скорпіона – дуже токсичний для людини. З-за того, що він дуже швидко розходиться по тілу, людина може померти протягом декількох хвилин після укусу скорпіона

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Десятиліттями вважалася непереможною: людству вдалося знайти ліки від страшної хвороби

Дослідникам вдалося з'ясувати, що певні добавки здатні допомогти вилікувати гіпертонію в рази швидше.

Цю інформацію повідомляє Соцпортал, посилаючись на NewFormat.

Відомо, що в результаті проведення дослідів на щурах, вчені з Університету Толедо в США з'ясували, як добавки з вмістом бета-гидроксимасляной кислоти (БОМК) допомагають позбутися від гіпертонії.

Також Знай.ua писав про те, що Вчені створили протизапальну молекулу

Багатопрофільна команда дослідників, очолювана Каролінським інститутом в Швеції, розробила протизапальну молекулу з новим механізмом дії.

За словами вчених, створене ними речовина блокує дію певного білка, який викликає запалення, повідомляє Medical Xpress.