Спати з 75-річним дідом не хоче ніхто. Інша справа, якщо він божество і так велять вищі сили. У Південній Кореї сталася дика історія. Пастор оголосив себе богом і зґвалтував вісім послідовниць. Ті навіть не вважали за потрібне чинити опір, оскільки підкорялися йому цілком і повністю. Про це стало відомо з повідомлення BBC News. У підсумку "божество" загриміло за ґрати на 15 років, туди й дорога.

Підсудному по імені Лі Дже Рок - 75 років. Однак дідусь виявився цілком ще "нічого". Він обвів навколо пальця і затягнув в ліжко цілих вісім парафіянок церкви Манмин в Сеулі. Самі жінки розповідали, що від нього йшла якась "божественна сила", і спали з ґвалтівником тому, що вважали його богом.

Пастор був заарештований ще в травні - до цього часу тривав судовий процес. Він би так і залишився безкарним, якщо б три жертви цього мракобісся не взялися за розум, не зметикували, що "щось пішло не так" і не звернулися в поліцію.

"Я не могла йому відмовити, - розповіла одна зі зґвалтованих парафіянок – Він був більше, ніж король, він був богом". Ця дівчина ходила в церкву Манмин до пастора з дитинства.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Розслідуючи справу , суд з'ясував: "святий чоловік" не раз примушував своїх жертв до сексу на протязі довгого часу. Сам пастор заперечує свої звинувачення. Хором зі своїми адвокатами він стверджує, що жінки, які звинуватили його, були відлучені від церкви за порушення правил. За версією захисту, вони оббрехали пастора, бажаючи помститися за відлучення.

Чи організував Церкву Манмин в 1982 році, тоді у неї було 12 парафіян. Зараз у неї більше 120 тисяч послідовників, її філії діють не тільки в Південній Кореї, але і ще в 22 країнах, у тому числі в США, Росії, Німеччині, Канаді та Японії. Церква вважає себе протестантської, однак деякі християнські організації називають її окультної, зазначає телеканал.

"Знай.uа", повідомляв, що найдовший термін ув'язнення отримав звичайний листоноша, переплюнувши всіх маніяків і терористів. Його історія вражає. Листоноша сів у в'язницю на 384 912 років.

З тривалим тюремним строком практично у всіх людей асоціюються вбивства, зґвалтування, тероризм і так далі. Що, якщо звичайний листоноша всіх їх переплюнув? Він просто недбало виконував свої обов'язки, не доставляючи листи.

На Пальма-де-Майорці можна потрапити за ґрати на 9 років за умисне псування документів. Листоноші порахували кожен з 42 768 листів, і вийшла та сама страхітлива цифра – 384 912 років. Його просто могли посадити на довічний термін, але це не було б так епічно. Цей страшний злочин стався в 1972 році. Габріель досі перебуває за ґратами. Він потрапив у в'язницю у віці 22 років.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про імпровізованy школу в Індії

Читайте також: підліток дав ляпаса статуї, і йому довелося вибачитися