У суботу, 24 листопада, в Індії пасажирський рейсовий автобус впав у канал. У цей момент в його салоні було 30-35 чоловік.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Смертельний інцидент стався в індійському штаті Карнатака. З тих, хто перебував на момент аварії в салоні, загинули не менше 25 осіб.

Місцева поліція повідомляє, що ймовірною причиною аварії стало те, що водій не впорався з керуванням, автобус перекинувся і впав у розташований уздовж дороги канал.

Місцеві жителі змогли врятувати кілька людей, проте інших продовжують шукати. Місцева поліція повідомляє принаймні про 20 загиблих у страшній аварії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомлялося, що під Києвом, у селі Клавдієво-Тарасове на залізничній станції Клавдієве сталася страшна трагедія. Пасажирський поїзд Інтерсіті розчавив жінку, яка йшла надто близько до краю перону. Як стверджують очевидці, потяг зачепив постраждалу і буквально затягнув її під колеса. Останки розкидані по всій колії, ховати очевидно будуть в закритій труні.

Як відзначають в соцмережі, це жахлива подія сталася близько 06:40-06:40 ранку. Жінка йшла по пероні, занадто близько до краю, не звертаючи увагу на застережну смугу. Поїзд Інтерсіті під'їжджав до станції і видав аварійний гудок, проте жертва не відреагувала на попереджуючий звук. В результаті потяг зачепив її і вона відмовилася під колесами. Очевидці акцентують на тому, що від удару її розірвало і понівечило до невпізнання.

Нагадаємо, власник злетів з котушок і розстріляв відвідувачів, деталі. Підозрюваний у жорстокому вбивстві постане перед судом.

Як повідомляв Знай. ua, у Харкові водій вирішив випробувати удачу і пролетів на червоний. Очевидці вже назвали винного.

Знай. ua писав, що йшла на роботу, а зустріла смерть: під Києвом жінку засмоктало під поїзд і розірвало. Припускають "прихований суїцид".