24 листопада боєприпаси з хлором були скинуті на житлові квартары сирійського Аллепо, розташовані поблизу лінії зіткнення сирійської армії з бойовиками.

Про це повідомило видання Al-watan.

Артилерія сирійської армії завдала удару по позиціях терористів, які продовжують регулярно обстрілювати місто з мінометів і саморобних ракет.

Алеппо

Шеф поліції Алеппо генерал Іссам аш-Шалли звинуватив в обстрілі членів терористичного угруповання "Джабхат ан-Нусра".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За останніми даними, число постраждалих серед мирного населення становить щонайменше 100 осіб, серед яких - жінки і діти.

За словами глави медичного департаменту Алеппо Зіяд Хадж Таха, постраждалі з симптомами задухи були оперативно доправлені сирійськими військовими в університетську лікарню "Халябі" і госпіталь"Ар-Разі", де їм була надана своєчасна допомога. Це допомогло уникнути смертельних випадків.

"Поки ще нікого не виписали, лікарі і медперсонал продовжують надавати допомогу постраждалим. Стан двох підлітків, які раніше потрапили у відділення реанімації, зараз стабілізувався", - заявив Зіяд Хадж Таха.

Боєприпаси з отруйними речовинами влучили по вулиці Ніл, а також в сусідніх кварталах Ель-Халід і Джамі-ез-Захра. Багато жителів перебували у той час на вулиці.

Нагадаємо, Знай.иа писав про самоподрыве терориста-смертника в Кабулі.

Як раніше повідомляв Знай.иа, Британци висловили свою думку про дії російської влади.

Знай.иа писав про застосування забороненого озброєння бойовиками в зоні ОСС.