У місті Мяньян, що знаходиться в китайській провінції Сичуань, в розшук оголосили молоду дівчину-шахрайку, розмістивши її фотографію на сайті поліції.

Цю інформацію повідомляє Yahoo News.

Місцеві жителі почали масово захоплюватися красою дівчини, назвавши її "найгарнішою злочинницею країни".

Цинчень звинувачують в участі у злочинному угрупованні, яке виманювало у людей гроші. Повідомляється, що кілька членів банди вже здалися поліції, але юній дівчині вдалося втекти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Точний вік "найкрасивішої злочинниці країни" не відомий, але колишній колега китаянки говорить, що їй близько 19 років.

Користувачі мережі почали писати в коментарях, що дівчині можна було краще заробляти в модельному бізнесі, або будучи блогером, але не красти.

Нагадаємо, в соцмережі Facebook активізувалися квартирні шахраї. Поширюються дивні оголошення про нібито розіграш житла.

Так у групі "Жити в Полтаві" за поширення посту і вступ до неї обіцяють можливість виграти квартиру в новобудові. Для мешканців Полтавської області пропонують квартиру в Полтаві від якоїсь PoltavaCityBuildingCompany.

Але допитливі громадяни можуть з легкістю перевірити наявність такої компанії в реєстрі підприємств: її там немає. Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, єдиного ліцензійного реєстру не містять ніяких даних про фірму.

Також портал писав, що з переходом на нові тарифи популярні в Україні мобільні оператори стали заробляти більше. Тепер суд візьметься за трійку компаній, які придумали хитру схему, як обдерти українців, як липку.

Практично всі оператори в Україні перейшли на новий тариф - тепер українці платять не за місяць, а за 28 днів, - пише "businessua.com".

Також портал "Знай.uа" писав про те, що українцям пояснили, як діяти, якщо шахраї оформили на вас кредит.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Японця нагріли на круглу суму прямо в центрі Києва.