На новорічних карнавалах у російських дитячих садках більше ніхто не побачить малюків в образах Супермена, Бетмена або Людини павука.

Про це розповіла співробітниця московського дитсадка Галина, передає "Лента.ру".

"Шановні батьки, дуже хочеться бачити ваших дітей в гарних дитячих карнавальних костюмах, а не в костюмах іноземних мультяшних героїв" повідомила жінка

Жінка пояснила батькам, що нібито згідно з вимогами новорічного сценарію, неприпустимо наряджати дітей в Черепашку-ніндзя або Людину-павука. Тим батькам, які з нововведенням були не згодні, працівниця дитсадка порадила нарядити своє чадо в "білий верх і чорний низ". На уточнююче питання, чи було з цього приводу офіційне розпорядження, вихователька не відповіла.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про подібний випадок раніше розповідала мешканка Магадана. Вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook знімок оголошення з дитячого садка для батьків. У ньому йшлося про неприпустимість костюмів персонажів сучасних зарубіжних мультфільмів на дитячому святі.

"Педагоги дитячого садка підготували сценарій свята, на якому передбачені наступні персонажі: дівчатка — лялечки, хлопчики — персонажі вітчизняних казок і мультфільмів (Буратіно, П'єро, Чіполіно, Арлекіно, Незнайко, богатирі, мушкетери і т. д.)" вихователі дитячого садка

Нагадаємо, українців почали акцію протесту в підтримку затриманих у Керченській протоці українських моряків.

Одесити вийшли на вулиці міста і почали зупиняти машини з російськими номерами. Свою акцію городяни проводять під гаслом: "Ша, ніхто нікуди не їде".

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові у відповідь на агресію Росії в Азовському морі підпалили генеральне консульство країни – агресора.

Також "Знай.uа" писав, окупанти почали кидати у в'язниці захоплених українських моряків.