Дивна історія з нереально креативним пастором баптистської церкви сталася в США. Більшість віруючих були ображені такою витівкою. Так один священик настільки захопився своєю роботою, що замість традиційної проповіді влаштував парафіянам перфоманс.

Розповідаючи про друге пришестя Христа, заповзятливий пастор злетів над сценою і завис під стелею. Так, сталося справжнє диво, завдяки технологіям, проте очевидці і люди, які подивилися підсумкове відео, не надто оцінили ентузіазм проповідника.

В той день проповідь була схожа на цирковий виступ. Справа в тому, що ще до початку промови Орр прив'язав себе канатами до довгого крана під стелею і буквально полетів до парафіян.

Зазначимо, що обурливий інцидент стався в баптистській церкві "Браун" міста Саутавен, а його винуватцем став пастор Бартоломью Орр.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Так до прикладу, мешканка Штату Міссісіпі під ніком ZaKnedria LeUnshae Webb опублікувала на своїй сторінці у фейсбуці відео, в якому недільна церковна проповідь набула не лише нової форми, але і зовсім не канонічного змісту.

Вступна промова Бартоломью була присвячена другому пришестю Ісуса Христа, тому не дивно, що, перебуваючи під стелею, церковний служитель ставив присутнім релігійні питання.

Варто припустити, що тема була актуальною і цікавою для парафіян. Однак її обговорення відбувалося за таких обставин, що висячого під стелею Орра ледь не знесло диким сміхом слухачів.

"Ви готові до його повернення?" — питав він під регіт глядачів.

На інтернет просторах священик отримав справжню славу. За кілька днів у фейсбуці відео з Бартоломью подивилися 2,4 мільйона осіб, а сам чоловік отримав прізвисько Літаючий проповідник.

Так зазначимо, якщо очевидці технологічного дива тільки сміялися, у користувачів фейсбуку знайшлася інша думка про поведінку пастора і безліч аргументів проти польотів з церкви.

До речі, після цього випадку, не виключено, що парафіяни зажадають свої гроші назад.

Нагадаємо, у Південній Кореї сталася дика історія. Пастор оголосив себе богом і зґвалтував вісім послідовниць. Ті навіть не вважали за потрібне чинити опір, так як підкорялися йому цілком і повністю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандально відомий засновник секти "Відродження" Володимир Мунтян насправді не володіє ніякими надзвичайними здібностями: навіть на прохання зцілити дитину він не реагує.

Також "Знай.uа" писав, на харківському кладовищі місцевий священик розтрощив десяток могил, сидячи за кермом власного джипа. У поліції стверджують: він був тверезим, а сам фігурант скандалу запевняє: ухилявся від пішохода.