Шокуюча правда про директора православної гімназії на далекій півночі Росії шокувала усю країну.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що директор з багаторічним стажем православної гімназії в Якутії виявився педофілом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Суд відправив отця Мелетія за грати на 17 років. Йому інкримінували 87 епізодів насильницьких дій сексуального характеру відносно неповнолітніх хлопчиків. Довести змогли тільки 46, але і цього вистачило з головою.

суд
суд

Крім ув'язнення, він виплатить 400 тисяч рублів постраждалим. Більш того, його зобов'язали пройти лікування у психіатра, хоча раніше його було визнано психічно здоровим.

"Якутська єпархія після вступу вироку в силу підніме питання про позбавлення Мелетія (в миру - Андрій Ткаченко) сану", - додають джерела.

Варто зазначити, що чутки про сексуальне насильство над дітьми з'являлися в ЗМІ ще 7 років тому, проте тоді ніхто не звернув на це увагу.

Нагадаємо, у Черкасах розшукують чоловіка, який намагався викрасти 12-річну дівчинку. Дитина ішла додому зі школи та на автобус. Під час цього до дівчинки підійшов невідомий чоловік, який відразу почав погрожувати дитині.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Красноярському краї в Росії десятирічна дівчинка відбилася від педофіла, який напав на неї. Про це повідомляє kp.ru.

Інцидент стався в місті Лісосибірськ ввечері 14 листопада. 43-річний чоловік напав на дитину у дворі школи, коли юна спортсменка йшла на тренування по карате. Нападник повалив її на сніг і спробував роздягнути, але дівчинка активно чинила опір і змогла вирватися і втекти, коли чоловік відволікся на випадкову перехожу.

Додому дівчинка прийшла з розбитим обличчям. Батьки дитини викликали поліцію, і почалися пошуки нападника по гарячих слідах. Через кілька годин його затримали.

Поліція Росії
Поліція Росії

Також Знай.uа повідомляв, що правоохоронці затримали 45-річного жителя Київської області, який використовував своїх двох доньок для зйомок порнографії.