У Сполучених Штатах Америки, 78-річний ув'язнений Семьюел Літтл, засуджений до довічного ув'язнення 4 роки тому, зробив жахливе зізнання. Чоловік заявив, що винен у 90 вбивствах.

Цю інформацію повідомляє BBC.

Зараз ФБР реалізує перевірку заяви 78-річного засудженого.

Відомо, що в 2014 році чоловіка було засуджено до терміну за вбивство трьох жінок. У суді він свою провину заперечував, хоча все свідчило не в його користь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Через чотири роки, Семюел Літтл заявив, що в цілому в період з 1970 по 2005 рік він здійснив 90 вбивств.

Семьюел Літтл

Слідчим вже вдалося підтвердити його винність у 34 вбивствах, інші випадки продовжують розслідуватися. Зазначається, що найчастіше жертвами маніяка ставали жінки, що належать до соціально незахищених верств населення – повії і наркоманки. Про їхні смерті ніхто не повідомляв, тому ці випадки не виходило розслідувати належним чином.

Нагадаємо, в Києві до довічного позбавлення волі засудили 30-річного чоловіка, який убив дві людини з вогнепальної зброї. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури. Крім того правоохоронці довели і замах на життя, який він зробив перед затриманням.

Зараз вже відомо, що в жовтні 2014 року жертвами вбивці стали двоє киян, які надавали послуги з автоперевезення. Після чого вбивав своїх жертв пострілом в голову і в подальшому закопував у лісосмузі під Києвом.

"Щоб заволодіти автомобілем потерпілих, вбивця домовлявся з ними про зустріч у безлюдних місцях у нічний час. Підозрюваний вбивав своїх жертв пострілами в голову. Їхні тіла чоловік спочатку ховав у гаражі, а потім перевозив у лісосмугу під Києвом і закопував. Машини жертв зловмисник переганяв у м. Миколаїв, де збував на розбирання", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Знай.uа", копи схопили невловимого ката, весь світ застиг в очікуванні.

Також "Знай.uа" писав, що величезне свято на яхті закінчилося страшною трагедією.