У Росії вибухнули черговим маразмом із культом "кремлівського царя", який активно обговорюють у соціальних мережах.

Путін
Путін

Відповідну інформацію та фото було опубліковано у Telegram-каналі, пишуть ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що в Росії під час виставки "Універсальне середовище", присвяченій технологіям комфортного життя для людей з інвалідністю, російська компанія презентувала портрет Путіна для незрячих.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"І правильно. Що ще треба сліпому для комфотрного життя? Полапав Путіна - і добре", - іронізують у соцмережах.

Нагадаємо, черговий скандальний спіч Володимира Путіна викликав бурю коментарів та насмішок у соцмережах, над главою Кремля потішаються самі ж росіяни.

Володимир Путін
Володимир Путін

Днями Путін заявив про те, що в Росії немає цілі йти від долара і що це валюта "йде від Росії", пише Рoliteka.

Відповідна заява викликали бурю обурення, насмішок і жартів у соціальних мережах.

"Хай сам іде…Разом з нашими рублями і доларами! І залишимося ми без гаранта і в глибокій, злиденній дупі!", – пише Георгій Казаков, на що Роман Романов додає: "Вова жив, Вова живе, Вова буде жити…Кирило в цьому не сумнівається".

Окрім того, після агресії у Азовському морі Путін відзначився новою скандальною заявою про Україну. Реакція соцмереж не змусила себе чекати. Під час свого виступу на інвестиційному форумі "Росія кличе!" Путін поскаржився на те, що українському уряду "сходять з рук" будь-які "антиросійські настрої". Мовляв, навіть якщо вони почнуть поїдати немовлят, їм і за це нічого не буде.

Володимир Путін
Володимир Путін

Раніше Знай.uа писав про те, що днями Володимир Путін прокоментував інцидент у Керченській протоці, винною у незаконному затриманні українців від вважає не російську сторону.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У ході безглуздого спічу Путін настільки захопився виправданнями та звинуваченнями у бік Києва, що почав верзти відверту маячню, яку не оцінили навіть у Росії.

Також Знай.uа повідомляв, що Пєсков заявив, що Росія нібито вдячна всім, хто посприяє деескалації конфлікту у Азовському морі.