В Омській області понад 30 вагонів вантажного потягу зійшли з рейок в ніч на 1 грудня, частина з них перевозила військову техніку.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що аварія сталась після півночі. Відзначається, що у результаті пригоди понад 30 вагонів перекинулися, з яких близько 5 були наповнені мазутом.

Крім того відомо, що на платформах, які перекинулись перебувала військова техніка, яку везли після планового ремонту.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Після проведення ремонтно-відновлювальних робіт платформи з технікою будуть відправлені до місця призначення", - наголошується в повідомленні.

Разом з тим варто відзначити, що у Росії поблизу Ярославля потяг зійшов з рейсів проте зміг встояти та не перекинувся. Наразі вже відомо, що аварія сталась поблизу селища Козьмодемянськ. Крім того відомо, що у результаті трагедії постраждалих немає, працівники РЖД намагаються ліквідувати наслідки аварії.

Також відзначається, що під час руху потяг зніс шлагбаум, світлофор та огороджуючі стовпчики.

Крім того варто відзначити, що у вівторок, 20 листопада світові ЗМІ повідомили про масштабну аварію у Іспанії, пов'язану із залізничним транспортом.

У повідомленні преси сказано, що в іспанському муніципалітеті Бакарісас, який знаходиться в складі Каталонії, зійшов з рейок потяг, внаслідок чого постраждали щонайменше 44 людини.

Поїзд, який прямував з каталонського міста Манреса в Сан-Вісанс-де-Кальдерс, зійшов з рейок у муніципалітеті Бакарісас у 06:15 за місцевим часом.

У результаті аварії перекинулися два з шести вагонів. За даними управління, загинув один чоловік, 41 людина отримала легкі травми і ще троє більш серйозні. Спочатку повідомлялося, що в поїзді знаходилися 150 осіб, але пізніше стало відомо про 131 людину.

Нагадаємо, на залізниці сталася страшна НП, все заблоковано.

Як повідомляв "Знай.ua", товарняк на швидкості протаранив міський потяг.

Також "Знай.ua" писав, що пасажирський поїзд злетів з рейок на повному ходу, постраждали діти.

Аварія на залізниці. На Одещині зійшов з рейок вантажний потяг