В результаті зіткнень між учасниками протестів і поліцією в центрі Парижа столиці поранено 65 осіб, передає УНН з посиланням на CNEWS.

"140 осіб були арештовані поліцією на Єлисейських полях. За нашою інформацією, 65 осіб отримали травми, включаючи 11 поліцейських", - передає агентство.

Протести в Парижі

Як стверджує поліція, протестувальники не гребували використовувати проти правоохоронців меблі, кульки для гри в петанк, а автомобілі розгойдували і перевертали, влаштовуючи заворушення. До того ж, через дії протестантів загорілася будівля банку. Але активісти зуміли допомогти, хто перебував в будівлі людям, допомагаючи їм вибиратися на вулицю.


Нагадаємо, Путінський пропагандист "зловив" кулю: паливний Майдан набирає кривавих обертів, паніка і жах поглинули місто

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У суботу, 1 грудня, під час протестів "жовтих жилетах" у Франції був поранений кореспондент пропагандистського видання RT France Люка Леже.

Леже отримав поранення під час прямої трансляції з Парижа, де відбувалися зіткнення протестуючих з поліцією.

Видання повідомляє, що у кореспондента потрапила гумова куля. Судячи по знімку, журналіста поранило в підборіддя.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У хід пішла "важка артилерія": копи втихомирили розлючених протестувальників улюбленим інструментом, відео

У Парижі обстановка розжарюється, між протестуючими і поліцією проходять жорсткі сутички. Так, у французькій столиці копи проти учасників протесту, які виступають проти підвищення цін на автомобільне паливо, застосували сльозогінний газ.

Про це стало відомо завдяки повідомленням телеканалу CNews.

Також "Знай.ua" писав про те, що Поліцейські застосували насильство проти протестувальників прямо в центрі міста: це громадянська війна?

У центрі бельгійського міста Брюссель протести громадян проти підвищення цін на паливо набирає обертів. Проти економічного абсурду, який влаштували влади, повстає вже вся Франція, місцевий "Майдан" вже встигли охрестити "повстанням жовтих жилетів". Акція протесту почалася в Парижі, проте швидко знайшла однодумців і в інших містах. Демонстрація переросла в зіткнення з поліцією, пише місцеве видання Le Soir.