Днями у Казахстані прогримів гучний скандал, пов'язаний із занадто відвертим образом депутата VII скликання молодіжного масліхатів Астани Дінагулі Тасової.

Про це пише Рoliteka з посиланням на джерела у Астані.

У повідомленні сказано, що депутатка вийшла на подіум у прозорій сукні, продемонструвавши публіці принадні форми свого тіла.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Фото з модного показу з її виходом були опубліковані в різних паблік в соцмережах.

Однак невдовзі їх розмістила у себе в Instagram і сама епатажна депутатка, сором’язливо прикривши інтимні місця сердечками і руками. Проте користувачі соцмереж встигли їх помітити і вибухнули гнівними коментарями.

"Теж мені депутат: скоро всі будуть ходити голими, дивлячись на тебе!", "Навіщо така посада, якщо в голові порожньо?", "Навіщо ти вийшла гола, та ще й виклала фотки, де заховані соски?", "Це моральна деградація, марно щось пояснювати, навіть аргументуючи", – пишуть розлючені користувачі.

Звичайно, у дівчини знайшлися і захисники, але їх слова потонули у вирі загального обурення моралістів.

Варто відзначити, що модель і депутат VII скликання молодіжного масліхатів Астани Дінагул Тасова з’явилася на подіумі в рамках модного показу "Fashion Night Astana".

"Дінагуль Тасова пройшлася по подіуму в спокусливій сукні в горошок від модного будинку Dana Dyusembayeva. Образ учасниці був би відносно пристойним, якби не відсутність нижньої білизни", – пише місцеве видання.

Видання зазначає, що Дінагул Тасова стала відомою після її участі в конкурсі "Топ модель СНД-2018". Після цього вона вирішила зробити кар’єру в політиці і стала депутатом громадського об’єднання "Молодіжний масліхат міста Астани".

Нагадаємо, скандальна екс-очільниця Нацбанку пройшлася червоною доріжкою Одеського кінофестивалю.

Для заходу Гонтарева обрала білу сукню із кольоровим принтом та світлу сумочку-клатч. До речі, чиновниця змінила імідж – користувачі в мережі зазначили, що коротка зачіска їй пасує.

Колишня голова Національного банку України
Валерія Гонтарева

Раніше Знай.uа писав про те, що навколо колишньої очільниці НБУ Валерії Гонтарєвої розгорівся скандал, пов'язаний із нерухомістю екс-чиновниці в Лондоні.

Також Знай.uа повідомляв, що кілька днів тому минуло два роки з початку роботи чинного складу Кабміну. Протягом цього періоду багато чого змінилося, особливо – прибутки міністрів.