Днями російські ЗМІ повідомили про те, що скандальний французький актор Жерар Депардьє отримав офіційну реєстрацію у Новосибірську.

Про це повідомляє ТАСС.

У повідомленні анонсовано, що актор прибув в місто для роботи над культурними і діловими проектами. За словами представника Депардьє і його ділового партнера Юлії Мосман, він не планує залишатися жити в Сибіру, але будете її регулярно відвідувати.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Жерар дійсно отримав Новосибірську прописку в Ленінському районі міста. Жерар зацікавлений у співпраці з регіональними виробниками Сибіру і Далекого Сходу, а також має намір регулярно відвідувати Сибір, бажає побачити різні міста", - розповіла Мосман.

Окрім того представниця актора пояснила, що Депардьє планує зняти цикл документальних фільмів про Росію, присвячених різним регіонам і містам країни. Також Депардьє планує запускати бізнес, пов'язаний з продуктами харчування.

Мосман додала, що актор буде перебувати в сибірському місті чотири дні. За цей час він відвідає основні визначні пам'ятки Новосибірська і познайомиться з губернатором.

Варто нагадати, що скандальний Жерар Депардьє покинув Францію в 2012 році через рішення уряду країни різко підвищити податок для заможних громадян до 75%. У 2013 році актор отримав російський паспорт за особистим розпорядженням президента Росії Володимира Путіна з формулюванням "за особливий внесок в розвиток кінематографа". Після цього акторові подарували дві квартири: в Саранську і Грозному. Вартість останньої оцінили в 15 мільйонів рублів.

У березні 2016 року Депардьє виїхав з Росії, порівнявши країну з сараєм в одному з інтерв'ю. Тоді актор заявив, що він більше ніколи не збирається повертатися до Росії. Ще у нього є громадянство Бельгії. ЗМІ ж пишуть, що у актора більше 7 паспортів.

Нагадаємо, проти французького актора, який має також громадянство РФ, Жерара Депардьє у Франції почали розслідування за підозрою у зґвалтуванні.

Раніше Знай.uа писав про те, що відомого французького актора і найкращого друга російського президента Володимира Путіна Жерара Депардьє зловили журналісти в лобі-барі одного з готелів Пхеньяну.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий актор Жерар Депардьє заявив про те, що хоче отримати громадянство Туреччини.