Камери відеоспостереження на кордоні США і Мексики зафіксували, як підозрюваний контрабандист скидає маленьких дітей c прикордонної стіни в Юмі (Арізона).

Це підтверджує запис, який з'явився у понеділок, З грудня, на сторінці в Twitter Служби митного та прикордонного контролю (CBP). Як повідомив прикордонний патруль, чоловік, який перебуває на мексиканській стороні, кидав дітей (2, 7 і 10 років) c огорожі заввишки більше 5 м на територію США, де їх ловила інша людина.

За даними CBP, в результаті падіння зі стіни постраждала 2-річна дитина. Йому допомогли агенти прикордонного патруля, які прибули на місце події. Вони взяли всю сім'ю дитини під варту.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами Макелинана, затриманих - сім'ю з Гватемали — передадуть Імміграційній і митній службі (ICE).

"Існує складна і все ще потенційно нестабільна ситуація в Тіхуані, - сказав Макаленан. У нас там більше 7 тисяч мігрантів. Їх привезла на кордон добре організована злочинна група, яка запевнила людей, що вони зможуть легко перетнутися в США для подачі заяв про надання притулку. Але це не так".

Ця спроба перетнути кордон США і Мексики відбувається на тлі припливу "каравану" мігрантів. Тисячі жителів Гондурасу, Сальвадору і Гватемали в останні місяці намагалися потрапити в Штати в надії на отримання притулку. Більшість з них біжать зі своїх країн через злочинність, сексуальне насильство і відсутність захисту з боку уряду.

Раніше ми писали, що суддя окружного суду в Сан-Франциско США прийняв тимчасову судову заборону, яка спрямована проти політики президента Америки Дональда Трампа. Питання стосується надання притулку нелегальним мігрантам.

Рішення судді Тигара заблокувало наказ Трампа, яким він хотів обмежити надання притулку людям, які незаконно перейшли кордон США.

Нагадаємо, у Європі дозрів емігрантський жировик, шукають хірургів.

Знай. ua писав, що Трамп в одну мить перекрив повітря мільйонам нещасних.

Як повідомляв Знай.uа, у Німеччині придумали, як позбутися від приїжджих.