У грузинській столиці Тбілісі МВС Грузії затримало Міндію Гогочурі - родича чинного президента країни, Гіоргі Маргвелашвілі. В черговий раз зять глави держави потрапляє в скандал і має проблеми з законом. На цей раз Міндія Гогочури попався на незаконному володінні зброєю. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на офіційне повідомлення Міністерства внутрішніх справ Грузії.

Як повідомили в МВС, затримані двоє людей – сам Міндія і його соратник, ім'я якого не повідомляється. Відомо тільки те, що цей чоловік знаходився у розшуку ще по одній справі – він заподіяв тяжку шкода здоров'ю людини.

Обидва чоловіки затримані під час операції поліції в ніч на 6 грудня, в одній з квартир столиці. Як передає МВС, у підозрюваних були пістолети, які вони викинули з вікна. Відзначається, що Гогочури в останні роки був затриманий кілька разів за різними звинуваченнями, але йому вдавалося вийти сухим з води.

З 2016 року скандальний зять гаранта двічі потрапляв на лікарняне ліжко з вогнепальними пораненнями.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Георгій Маргвелашвілі – чинний президент Грузії.

Після інавгурації цю посаду займе Саломе Зурабішвілі, яка перемогла на виборах, що відбулися в Грузії наприкінці листопада.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", 2 грудня МВС Грузії повідомило, що в Тбілісі затримали 6 громадян України і одного громадянина Грузії за підозрою в незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї і боєприпасів. Грузинский суд прийняв тримати українців під вартою.

На вулиці Ліхаурській у Тбілісі затримали п'ятьох громадян України. Як повідомляє "Грузія Онлайн", посилаючись на канал "Руставі 2", для затримання були мобілізовані спецназівці і правоохоронці. Відзначається, що затримані 27 листопада оселилися в готелі "Альянс".

Також, за попередньою інформацією, серед затриманих є і грузинський військовий Лука Чхетия, який воював на Донбасі. Він приїхав до Тбілісі, щоб бути присутнім сьогодні на акції об'єднаної опозиції.

За наявною інформацією, Цибулі Чхетия по приїзду розмістився в готелі, так як збирався взяти участь в акції протесту опозиції. До нього з обшуком в готель прийшла поліція, яка вилучила "незаконну зброю".

Нагадаємо, соратника Саакашвілі знайшли мертвим у власному будинку. У Тбілісі знайшли мертвим екс-міністра культури Грузії і члена політичної ради опозиційної партії Єдиний національний рух, яку очолює екс-президент Міхеїл Саакашвілі, Ніколозу Руруа.