Урочистий візит королеви Єлизавети ІІ до дитячої благодійної організації запам'ятався кумедною поведінкою юного британця.

У Мережі з'явилося кумедне відео, на якому 9-річний хлопчик був настільки вражений, побачивши королеву, що впав навколішки і відповз від неї. На відеозапис події звернуло увагу видання The Telegraph.

Єлизавета II приїхала з візитом в найстаріший в Англії благодійний центр Томаса Корама, розташований в Лондоні. Королева прибула на відкриття центру для дітей, названого на її честь.

У Центрі її зустрів 102-річний Едвард Ньютон (Edward Newton), який є найстарішим з усіх мешканців Виховного будинку, заснованого Корамом і знесеного в 1926 році, на місці якого і відкрився новий заклад.

У ході візиту королеви, Девід і Керрі Грант (David і Carrie Grant) – відомі співаки і телеведучі, що працюють на конкурсі талантів Fame Academy, представили Єлизаветі II свого прийомного дев'ятирічного сина Нейтана (Nathan). Він так засоромився, що встав навколішки і за спинами батьків поповз в сусідню кімнату, звідки прокричав: "Па-па!"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Всіх присутніх розсмішила реакція дитини. Королева також поставилась з розумінням до витівки хлопчика та посміялась разом з усіма з кумедного вчинку дитини.

Після цього Єлизавета II поспілкувалася з іншими гостями, і не лише дорослими.

Восьмирічний Льюїс, який теж був присутній на зустрічі зі своїми прийомними батьками, попросив Єлизавету II назвати улюблену країну з тих, в яких вона побувала. Однак королева не стала виділяти якусь оду країну, відповівши маленькому допитливому британцю: "Цих країн так багато, що я не можу вибрати одну".

На завершення зустрічі королева допомогла дітям прикрасити різдвяну ялинку.

Королева Єлизавета II успішно править вже 60 років. За цей час вона встигла зарекомендувати себе як бездоганний взірець ідеальної світської поведінки. Однак, королі можуть все, іноді навіть порушувати правила.

Нагадаємо про 5 суворих правил етикету, які любить порушувати Єлизавета II.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Віндзорському замку встановили розкішну різдвяну ялинку.

Також Знай.ua писав, експерт пояснила, чому дружини внуків королеви - Меган і Кейт - стали ворогами.