DC Comics в своєму восьмому випуску серії "Годинник Судного дня" показали Путіна, який готовий піти на воєнний конфлікт з США тому, що супергерой Вогняний Шторм нібито вбив натовп росіян.

В коміксі Путін з'являється на Красній площі разом з військовими, танками і супергероями. Він оголошує початок війни з США. Промову перериває Супермен, який намагається пояснити президенту РФ, що Вогняний Шторм не винен у інциденті, а постраждалих людей, до того ж, можна повернути до життя.

Бетмен просить Супермена не приймати нічию сторону в конфлікті.

Після цього на площі з'являється Вогненний Шторм. Військові починають стріляти в нього, але зачіпають росіян, яких той перетворив на скло. У конфлікт втручається Супермен, але його зупиняють російські супергерої. Вогняний Шторм провокує вибух, який стирає Красну площу і все навколо з лиця землі. Але хитрому Путіну вдається втекти!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін заявив про відновлення розробок ракет, заборонених Договором про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності. Господар Кремля обіцяє, що такий крок нібито наслідок такої політики озброєння США.

Крім того, Путін звинуватив Захід у "порушенні договору", щоб отримати привід вийти з нього:

"Здається, наші американські партнери вважають, що ситуація настільки змінилася, що в США також повинно бути таке зброя. Яка наша відповідь? Це просто: в цьому випадку ми теж це зробимо", - додав Путін.

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі

Як відомо, 4 грудня США дало РФ 60 днів на повернення до Виконання договору. Після закінчення цього терміну Вашингтон припинить свої зобов'язання за Договором про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності.

Володимир Путін
Володимир Путін

Нагадаємо, Ольга Курносова поділилася своїм прогнозом для Росії після смерті чинного президента Путіна.

Раніше Знай.ua повідомляв, закоханий у Путіна український балерун пояснив своє тату з портретом агресора.