Президент США Дональд Трамп публічно образив колишнього госсекреатря Рекса Тіллерсона.
Навіть через дев'ять місяців Дональд Трамп продовжує різко негативно висловлюватися в Twitter про екс-держсекретаря США Рекса Тиллерсоне, передає "ДС".

Дональд Трамп високо оцінює роботу Майка Помпео, нинішнього керівника Держдепартаменту, і зазначає, що він дуже ним пишається. Зовсім іншої думки президент США дотримується щодо Рекса Тиллерсона. За словами Трампа, попередникові Майка Помпео не вистачало розумових здібностей і працьовитості.

У твіті Трамп назвав Тіллерсона "пекельно ледачим" і "тупим як камінь".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вбивство журналіста Джамаля Хашогги могли спровокувати його особисті повідомлення в WhatsApp. В них він критикував наслідного принца Саудівської Аравії Мухаммеда бен Сальмана Аль Сауда. Стало відомо, що у більш, ніж 400 повідомленнях журналіст назвав наслідного принца "звіром" і навіть порівнював його з Пакманом: "Чим більше жертв він пожирає, тим більше він хоче".

Як повідомляв портал "Знай.ua" у Трампа розкрили деталі скасування зустрічі з Путіним. В Кремлі знали про позицію США щодо агресії Росії в Керченській протоці. Про це повідомив помічник президента США з національної безпеки Джон Болтон. Радник Трампа повністю підтвердив, що основною причиною скасування зустрічі стала агресія Кремля в Керченській протоці. Більш того, Болтон зазначив, що напередодні зустрічі він вийшов на контакт з російською стороною для озвучування позиції щодо агресивних дій російської влади проти України. Болтон уточнив, що розмовляв з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що США виставила Росії "ракетний" ультиматум, Кремль відреагував пафосом і гонором. Так, голова комітету Державної думи РФ з оборони, колишній генерал Володимир Шаманов заявив, що Росія не буде відповідати на висунуті звинувачення США". "Росія - це не та країна, якою можна ставити ультиматуми. У РФ є претензії до США, на які вони не відповіли, тому ми не збираємося на їх уявні звинувачення відповідати... Росія вже багато разів пропонувала США сісти за стіл переговорів, чого вони не роблять, значить, чогось бояться", - заявив Шаманов.