Останніми місяцями у Білому Домі сталося багато кадрових змін, одною із найгучніших стала відставка постпреда ООН Ніккі Хейлі.

Днями стало відомо про те, що Дональд Трамп вирішив призначити новим постпредом в ООН керівника прес-служби Держдепартаменту Хізер Нойерт.

Про це повідомляє Bloomberg.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У повідомленні йдеться, що дане рішення підтвердили три джерела. Однак на даний момент невідомо, на яку посаду буде надалі призначена Нойєрт.

"Якщо Нойєрт буде схвалена Сенатом, їй доведеться працювати з широким порядком денним в ООН, зокрема, щодо необхідності збереження міжнародних санкцій проти Північної Кореї", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що вона також візьме на себе обов'язки адміністрації Трампа, спрямовані на захист Ізраїлю в ООН і протистояння тому, що Хейлі називала упередженістю Організації Об'єднаних Націй щодо Ізраїлю.

Окрім того додається, що Нойєрт отримала довіру держсекретаря Майка Помпео.

Варто зазначити, що Гезер Ноойєрт заслужила собі професійне ім'я у тележурналістиці. З 24 квітня 2017 року вона - офіційний представник Державного департаменту США. Була ведучою та кореспондентом ранкової програми Fox and Friends на телеканалі Fox News Channel. Брала участь в освітленні чотирьох президентських кампаній та інавгурацій, висвітлювала події, пов'язані з терактами в Орландо, Сан-Бернардіно та Бостоні.

Член "Ради з міжнародних відносин". За неофіційними джерелами, важається улюбленою журналісткою президента США Дональда Трампа.

Нагадаємо, Дональд Трамп заявив, що розглядає кандидатуру глави інвестиційної компанії Goldman Sachs і екс-радника Білого дому Діни Пауелл, як нового посла США в ООН.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Раніше Знай.uа писав про те, що Постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі подала у відставку, і президент Дональд Трамп прийняв її.

Також Знай.uа повідомляв, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо після підписання нової торгової угоди між країнами не подякував своєму колезі Дональду Трампу.