У четвер, 6 жовтня, в Тольятті поліцейські затримали підозрюваного в серії жорстоких нападів на жінок. Ним виявився 22-річний хлопець Артем Семенов, передає "Політека".

Свій перший напад злочинець скоїв 30 листопада. Вже наступного дня - другий. Через деякий час світ дізнався про третій напад. Хлопець підстерігав жертву у вечірній час у відносно безлюдному місці, нападав зі спини - бив ножем і тікав.

Небезпечного маніяка почали розшукувати не тільки в Тольятті, а по всій Самарській області та навіть за її межами. Худорлявий, зріст 160-170, одягнений у коричневу куртку, сині джинси і чорну шапку - так виглядав хлопець, який здійснював напади на жінок.

Коли поліції вдалося встановити особу підозрюваного, вони оторопіли від такого юного віку злочинця.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після вчинення низки нападів, молодий злочинець вирішив утікати - попутками і на блаблакаре він спробував дістатися до Москви. Один з водіїв впізнав злочинця і повідомив в поліцію. Артема затримали на одному зі столичних вокзалів.

За словами правоохоронців, на рахунку підозрюваного далеко не три епізоди, а цілих сім.

Судячи з відео з допиту, мотивом злочинів для юнака став розрив з дівчиною, і жертв він вибирав схожих на неї.

"Я нападав на людей з ножем. Я думав над тим, що моя дівчина мені зраджує з другом, і я напивався сильно і в такому стані робив все це". затриманий маньк

Офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк повідомила, що за фактом злочинів порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 111 КК РФ «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю».

Нагадаємо, що в Казахстані стався кричущий випадок викрадення дитини у всіх на очах. Маніяк обманом виманив дівчинку з дитячого саду, сказавши, що за нею вже приїхав батько.

Як повідомляв "Знай.uа", копи схопили невловимого ката, весь світ застиг в очікуванні.

Також "Знай.uа" писав, що величезне свято на яхті закінчилося страшною трагедією.