Роботи вже не тільки забирають роботу у живих людей, але і завдяють шкоди здоров'ю. А все починалося з таким ентузіазмом й великими надіями. Так, робот відомої компанії Amazon, який працює на товарних складах, помилково пошкодив балон зі спреєм для відлякування диких тварин.

Американські ЗМІ повідомляють, що в результаті інциденту постраждали понад 20 людей.

Відомо також, що рідина, яка перебувала в балоні, викликає у людей тимчасову втрату зору і задуху. За інформацією співробітників Amazon, всім постраждалим було надано допомогу на місці. Один із співробітників потрапив у лікарню в критичному стані.

Нагадаємо той факт, що компанія Amazon на сьогодні є однією з перших компаній в світі з впровадження роботів. Використовувати працю машин замість людей почали в 2012 році. Вже через рік на складах Amazon "працювали" вже 30 тисяч роботів.

Варто нагадати, що зараз AirPods від Apple користуються великим інтересом. Крім слави і популярності бренду, ці навушники володіють великим функціоналом, а також продуманістю до дрібниць. Відомий аналітик Мінг-Чі Куо прогнозує, що така популярність буде тільки зростати в наступні роки. У свою чергу, зростання популярності призведе до того, що компанії, такі як Google і Amazon, захочуть випустити свої бездротові навушники. Безсумнівно, Apple не залишиться лідером на ринку бездротових навушників. Конкуренти вже щосили розробляють девайси, які зможуть затьмарити популярність яблучної корпорації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія eBay, що оскандалилася фактами продажу товарів з символікою так званих "ДНР" і "ЛНР", зробила несподівану заяву з цього приводу. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення компанії у відповідь на запит посольства України в США. У заяві йдеться, що eBay обіцяє найближчим часом прибрати з продажу товари з символікою так званих "ДНР" і "ЛНР".

Нагадаємо, Amazon навчила рибу розмовляти.

Як повідомляв Знай.uа учені вирішили "перекроїти" кордон космосу: навіщо і кому це вигідно.

Знай.uа писав, "Чорна п'ятниця" вдалася: Amazon похвалилася черговим рекордом.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще