У мережі з'явилося відео з місця смертельної тисняви на концерті реп-виконавця Sfera Ebbasta, що проходив у клубі недалеко від Анкони в Італії. Користувачі опублікували його в Youtube.

На кадрах видно велику кількість людей, які намагаються пробратися до виходу. Видно, що люди просто падають на землю, а їх тут же затоптують.

За попередніми даними поліції, на концерт квитків продали більше, ніж планувалося. Відповідно, зал не був розрахований на таку кількість людей.

Це також пояснює міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвини: "Досить імовірно, що всередині клубу було набагато більше людей, ніж очікувалося, адже місткість клубу менше 900 чоловік".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали, що у нічному клубі Lanterna Azzurra, який знаходиться в провінції Анкона в Італії сталася масштабна трагедія.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зараз вже відомо, що через пануку і тисняву під час концерту репера Sfera Ebbasta загинули шестеро людей, близько 120 були травмовані. Місцеві ЗМІ відзначають, що люди почали панікувати після того, як хтось розпилив "пекучий спрей", імовірно перцевий балончик.

Інцидент стався близько 01:00 за місцевим часом (03:00 мск). За даними очевидців, в клубі було близько тисячі чоловік.

Крім того в Twitter пожежної служби написано про загиблих і "десятки поранених", але їх кількість не уточнюється. Пізніше начальник місцевого поліцейського управління Оресте Капоказа уточнив, що серед загиблих п'ять неповнолітніх і одна жінка.

Разом з тим варто відзначити, що раніше в понеділок, 26 листопада, близько 17:00 невідомі закидали ТРЦ Ocean Plaza димовими шашками, в результаті чого всі відвідувачі і працівники торгового центру були терміново евакуйовані.

Нагадаємо, відомий блогер згорів живцем разом з коханою, вирватися з полум'яного пекла було неможливо: фото трагедії.

Як повідомляв "Знай.uа", чемпіонка Європи згоріла живцем разом з бойфрендом.

Також Знай.uа" писав, що стихія вирує, сотні машин знищено, рятувальники досі шукають жертв.