Представниця Чилі на конкурсі “Міс Всесвіт” та модель Андреа Діаз сколихнула мережу відвертим зізнанням. Дівчина поділилася в соціальній мережі Instagram історією про те, як їй спалили обличчя кислотою.

Опіки всього обличчя красуня з Чилі отримала внаслідок невдалої косметичної процедури, повідомляє Politeka.

Андреа Діаз виклала у своєму мікроблозі фото, на якому її обличчя спотворене. Дівчина стверджує, що ходила до косметолога, аби покращити стан своєї шкіри. Однак замість цього отримала сильні кислотні опіки.

“Ще кілька років тому сталося одне з найбільших потрясінь в моєму житті. Погана косметологічна процедура зруйнувала моє обличчя. Додому я повернулася спустошеною, усе обличчя згоріло від кислоти. Звичайно, всі мої мрії про побачення з хлопцями, роботу моделлю та про “Міс Всесвіт” рухнули”, - написала Андреа Діаз.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Модель приховувала цю ситуацію майже рік, тому що не хотіла розголосу та скандалу. Нині Андреа повністю відновила свою красу та гарний стан шкіри. Вона зазначила, що знайшла в собі сили боротися та йти до своїх мрій далі ще з більшим ентузіазмом.

Рани на обличчі дівчини загоїлися і зараз немає жодних ознак опіків. Дівчина знову впевнена в собі та горда представляти Чилі на всесвітньому конкурсі краси.

В цьому році конкурс Місіс Всесвіт 2017 відбудеться з 25 серпня по 2 вересня, де конкуренцію одна ондній складуть понад 80 гідних жінок з усього світу.

Нагадаємо, "Міс Всесвіт" підкорила подіум голою сукнею.
Звісно, зі своїми формами дівчина може дозволити собі й не такі наряди. У 2012 році Олівію Калпо визнали найкрасивішою дівчиною світу та віддали їй корону "Міс Всесвіт".

Раніше портал "Знай.ua" писав, що коханці чоловіка Ані Лорак втерли носа на Міс Україна Всесвіт.

"Знай.ua" також писав, що титул найкрасивішої жінки Польщі виграла красуня, одом з України.