Однією з причин кошмарної тисняви з шістьма жертвами в нічному клубі в місті Коринальдо, Італія, стало те, що заклад продав відвідувачам значно більше квитків на концерт, ніж міг вмістити.

Цю інформацію озвучив прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте, передає DW.

Джузеппе Конте

Відповідно, ці дії призвели до жахливої переповненості клубу.

Прем'єр розповів, що всього було продано 1,4 тисяч квитків, в той час, як для концерту використовувалася майданчик, розрахований на 469 осіб.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Очевидно, що ці цифри не відповідають один одному. Події, подібні до цього ніколи не повинні повторитися". Джузеппе Конте

Крім того, прем'єр-міністр Італії зазначив, що це лише попередні висновки, а слідство ще триває.

Нагадаємо, у нічному клубі Lanterna Azzurra, який знаходиться в провінції Анкона в Італії сталася масштабна трагедія.

Зараз вже відомо, що через паніку і тисняву під час концерту репера Sfera Ebbasta загинули шестеро людей, близько 120 були травмовані. Місцеві ЗМІ відзначають, що люди почали панікувати після того, як хтось розпилив "пекучий спрей", імовірно перцевий балончик.

Інцидент стався близько 01:00 за місцевим часом (03:00 мск). За даними очевидців, в клубі було близько тисячі чоловік.

Крім того в Twitter пожежної служби писали про загиблих і "десятки поранених", але їхня кількість не уточнюється. Пізніше начальник місцевого поліцейського управління Оресте Капоказа уточнив, що серед загиблих п'ятеро неповнолітніх і одна жінка.

Як повідомляв "Знай.uа", чемпіонка Європи згоріла живцем разом з бойфрендом.

Також "Знай.uа" писав, що стихія вирує, сотні машин знищено, рятувальники досі шукають жертв.