Одна з учасниць конкурсу краси "Міс Всесвіт - 2018" зникла дорогою на подію. Та стало відомо, що представниця Сьєрра-Леоне Естер Бангура знайшлася.

Про це йдеться в дописі в аккаунті дівчини в соціальній мережі Instagram.

"Привіт всім шанувальникам "Міс Сьєрра-Леоне", спасибі вам за підтримку і турботу. З нею все добре, вона, нарешті, в Таїланді, але як вболівальниця, а не учасниця найпрестижнішого конкурсу краси", - йдеться в публікації.

Швидше за все, дівчину не допустили до участі в конкурсі через те, що вона пропустила реєстрацію. Також відомо, що інші конкурсантки вже готуються до заходу У Бангкоку. Естер мала прибути до Таїланду 5 грудня, але вона перестала відповідати на повідомлення та дзвінки.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Остання публікація Бангури в Instagram датується 29 листопада. Це її знімок-листівка для конкурсу. На фото вона позує на лежаку біля басейну в купальнику.

Фінал "Міс Всесвіт 2018" відбудеться 16 грудня в Бангкоку.

Нагадаємо, що представниця Чилі на конкурсі “Міс Всесвіт” та модель Андреа Діаз сколихнула мережу відвертим зізнанням. Дівчина поділилася в соціальній мережі Instagram історією про те, як їй спалили обличчя кислотою.

Андреа Діаз виклала у своєму мікроблозі фото, на якому її обличчя спотворене. Дівчина стверджує, що ходила до косметолога, аби покращити стан своєї шкіри. Однак замість цього отримала сильні кислотні опіки.

Нагадаємо, "Міс Всесвіт" підкорила подіум голою сукнею.
Звісно, зі своїми формами дівчина може дозволити собі й не такі наряди. У 2012 році Олівію Калпо визнали найкрасивішою дівчиною світу та віддали їй корону "Міс Всесвіт".

Раніше портал "Знай.ua" писав, що коханці чоловіка Ані Лорак втерли носа на Міс Україна Всесвіт.

"Знай.ua" також писав, що титул найкрасивішої жінки Польщі виграла красуня, одом з України.