Журналістів російського видання “Известия” вигнали з форуму в Латвії. Захід мав назву “Вільна Росія”.

Під крики “Слава Україні!” пропагандистів кремля виставили за двері кримськотатарський громадський активіст Ерфан Кудусов і головний редактор каналу ATR Айдер Муджабаев. Відео, на якому показано, як росіяни покидають захід, оприлюднили на сторінці литовського ЗМІ Ru Delfi в Facebook.

Работников "Известий" попросили покинуть выставку в Вильнюсе

С выставки Форума свободной России в Вильнюсе выгнали работников российских СМИ. Главный редактор крмыскотатарского телеканала ATR Айдер Муждабаев и общественный активист Эрфан Кудусов потребовали от работников "Известий" покинуть зал.

Geplaatst door RU DELFI op Maandag 10 december 2018

"З виставки Форуму вільної Росії у Вільнюсі вигнали працівників російських ЗМІ. Головний редактор кримскотатарского телеканалу ATR Айдер Муждабаев і громадський активіст Ерфан Кудусов вимагали від працівників "Известий" покинути зал", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Причиною того, що працівників російського ЗМІ попросили піти стала їхня поява на форумі, облитими вином зі словами "Ви всі в крові".

Відео набуло популярності серед користувачів мережі. За декілька годин його подивилося понад 6000 людей.

"Пропагандисти з" Известий "приперлися на форум у Вільнюсі, були облиті вином зі словами" ви все в крові "і стусанами викинуті на вулицю під крики" Слава Україні ", - прокоментував побачене відомий український журналіст Аркадій Бабченко.

Форум "Вільної Росії" - щорічний захід, заснований опозиційними політичними і громадськими діячами РФ. Основними цілями форуму є створення альтернативи путінському режиму і вихід зі створеної ним економічної кризи.

Нагадаємо, що нещодавно пропагандистський канал в одному із своїх випусків випадково "переселив" Республіку Саха до Японії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські пропагандисти погоріли на афері з Навальним.

"Знай.ua" також писав, що у мережі показали яскраве відео з перлів російських пропагандистів, які геть-чисто забули про стандарти журналістики.