Новий пост критика піднімає тематику лайок до відомим російським персонам.


На думку Троїцького такі люди, як Ліза Глінка, Чулпан Хаматова або Нюта Федермессер не повинні бути ображені, бо якщо вони і співпрацювали з Путіним, то лише на благо, передає слова Артемія Политека

Артемій Троїцький

"Я, наприклад, підходжу до питання з релятивістських позицій: Лізу Глінку, Чулпан Хаматову і Нюту Федермессер я ніколи не прив'язав би ні до одного з цих образливих слів — і не тому що вони дами (цікаво, до речі, що чоловіки в Росії такими благими справами не займаються…), а тому що на сумнівні угоди вони йшли заради порятунку хворих і вмираючих. А це дуже серйозно", — зазначає критик.

Однак, у Троїцького зовсім інша позиція з приводу відомих кремлівських пропагандистів, таких як Дмитро Кисельов, Володимир Соловйов і Маргарита Симоньян.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"А вже що стосується Кисельова, Соловйова і Симонян, то немає таких триповерхових російських лексичних конструкцій, які були б цим брехунцям не впору! Більше того, першим двом (з тітками не б'юся), якщо трапиться очна зустріч, з превеликим задоволенням дам у рило", — заявляє Артемій.

Нагадаємо, Помічник Путіна вже однією ногою в могилі, колеги все заперечують, але фото говорить про зворотне

В соціальних мережах активно обговорюють знімок, на якому помічник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков спирається на ціпок.

Фотографію опублікували російські ЗМІ.

Де, як і коли було зроблено фото не уточняетя, але помічник Путіна виглядає явно не здоровим.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Кисельов готує гарячий "сюрприз" для Путіна: "ми зробимо це на нудистському пляжі"

Головний пропагандист Путіна оскандалився заявою про плани організації масштабного "культурного" заходи в анексованном Криму.

Також "Знай.uа" писав про те, що Путіна посадять на короткий поводок: Волкер зробив багатообіцяюче заяву, Європа затамувала подих

Україну не залишають один на один з російською агресією міжнародні партнери і союзники. Так, підняти питання введення нових обмежувальних заходів проти Російської Федерації закликав Європейський союз спеціальний представник США по Україні Курт Волкер.