У мережі висміяли фото російських бомбардувальників, які днями прибули до Венесуели для передачі російських стратегічних бомбардувальників Ту-160 та відповідних "військових навчань".

Відповідні знімки опублікували користувачі в соціальних мережах.

На кадрах видно "доблесних" російських військових, зовнішній який просто шокує та суперечить загальноприйнятому виду справжнього військового. Величезні животи явно не сумісні із військовою виправкою.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У мережі тут же стали коментувати побачене.

"Росія розмістила 7 пузатих бомбардувальників у Венесуелі", - написав у Facebook український журналіст Михайло Голуб.

"А може надувних?)", "Багата країна!" - підтримали його в соцмережах.

"Кавун росте, корінчик сохне", - поглумилися користувачі.

Нагадаємо, два російські стратегічні бомбардувальники далекого радіусу дії відправилися у Венесуелу "для участі в навчаннях ВПС".

Про це повідомляє AFP.

У повідомленні сказано, що в Каракас прибуло близько 100 російських пілотів і іншого персоналу, а також два літака Ту-160.

У контексті події Міністр оборони Венесуели Володимир Падріні заявив, що прибуття літаків показало, що "ми також готуємося захищати Венесуелу до останнього дюйма, коли це необхідно".

Згідно із заявою російських військових в Москві, крім двох бомбардувальників, до країни прибули літак Ан-124 і пасажирський літак Іл-62.

Раніше Знай.uа писав про те, що американський уряд різко відреагував на присутність російських бомбардувальників Ту-160 у Венесуелі. У Держдепартаменті заяву Міноборони РФ розцінили як "корупцію з боку двох країн".

Як відомо, 10 грудня, прес-служба російського відомства повідомила, що два стратегічні ракетоносці Ту-160, далекомагістральний літак Іл-62 і важкий військово-транспортний літак Ан-124 "Руслан" здійснили переліт в міжнародний аеропорт Майкетія Боліваріанської Республіки Венесуела.

Також Знай.uа повідомляв, що Великобританія підняла з бази в Шотландії два винищувачі "Тайфун" для перехоплення двох російських бомбардувальників, які робили запланований політ та підступили впритул до повітряного простору країни.