Щонайменше двоє співробітників правоохоронних органів поранені в результаті вибуху в центрі Назрані.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

Зокрема повідомляється, що близько 18.30 в центрі міста невідомий кинув гранату в поліцейський патруль. Двоє співробітників отримали поранення, їх доставили в реанімацію у важкому стані. Самому ж нападнику вдалося втекти.

Інцидент стався неподалік від ринку "Фабрика" на вулиці Картоєва. За попередніми даними, поліцейські хотіли перевірити документи у двох підозрілих громадян, але ті спробували сховатися. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пізніше з'явилась інформація, що вибух стався біля офісу активіста, який виступав проти угоди про кордон з Чечнею.

Вибуховий пристрій спрацював біля дверей офісу глави Ради молодіжних організацій Інгушетії Багаудіна Хаутієва. Він раніше активно висловлювався проти обміну територіями з Чечнею.

Вибух стався поряд з машиною Хаутієва, припаркованою біля будівлі.

За попередніми даними, вибуховий пристрій спрацював при його установці. За даними інших джерел, причиною вибуху стала граната, яку кинули в силовиків.

На даний момент під'їзд до місця інциденту перекрили співробітники правоохоронних органів, а будівлю оточили військові.

Нагадаємо, в Ірані у центрі портового міста Чехбахар на березі Оманської затоки прогримів потужний вибух.

Як пишуть місцеві жителі у соціальних мережах, вибухи і постріли пролунали в районі поліцейського управління.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Афганістані у провінції Хост на сході країни терорист-смертник здійснив вибух, в результаті чого загинули 26 військовослужбовців, ще 50 були поранені.

Також Знай.ua писав, у Росії терористка-смертниця влаштувала вибух.