Президент США Дональд Трамп часто передаровує подарунки, які отримує на Різдво. Про це розповів його син Дональд Трамп - молодший, повідомляє MediaIte.

Він підкреслив, що сам неодноразово одержував від батька презенти із підписаними листівками на ім'я Трампа - старшого.

Більше того, на одне Різдво Трамп подарував синові подарунок, який той подарував самому Трампу в минулому році. Кажуть, що дароване не дарують знову. Але, схоже, Трамп у забобони не вірить.

Вважається, що передарувавши річ, можна втратити енергетичний зв’язок із дарувальником. Такими вчинками проявляється неповага до людини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мадуро знайшов терориста серед людей Трампа. Президент Венесуели Ніколас Мадуро представив гучну заяву стосовно Джона Болтона – помічника лідера США Дональда Трампа з Нацбезпеки.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Мадуро заявив, що Болтон особисто готував замах на нього і закликав Конгрес США розслідувати ці, як він висловився, "терористичні плани".

Нагадаємо, Трамп перетворився на феєчку, відео уже стало вірусним.

Американський президент Дональд Трамп дуже часто стає головним героєм численних мемів та жартів у мережі.

Раніше Знай.uа писав про те, що американський уряд різко відреагував на присутність російських бомбардувальників Ту-160 у Венесуелі. У Держдепартаменті заяву Міноборони РФ розцінили як "корупцію з боку двох країн".