Американський президент Дональд Трамп постіно стає головним героєм численних мемів та жартів у мережі.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це пише The Huffington Post.

У повідомленні сказано, що днями з'явилося нове "вірусне" відео моменту, коли президент перед початком традиційного футбольного матчу між командами військових вишів США підкидав монетку для жеребкування.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Наче фея сипле чарівний пилок... Наче відпускає поштового голуба у небо... Наче годує чайок... Наче розкидає конфеті... Це ж Трамп, чого ви ще чекали?..", - кепкують у мережі.

"Жива зйомка, як він у Білому домі приймає рішення", - іронізують у Twitter.

Користувачі також висувають версію, що Дональд навмисне так відкинув монетку, побоюючись, що вона впаде йому на голову і пошкодить легендарну зачіску.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Окремо порадував інтернет-користувачів царствений жест Трампа, яким він наказав, щоби хтось монетку підняв. По завершенні президентського строку йому радять почати працювати фокусником на дитячих святах.

Кажуть, що Дональдові, мабуть, нечасто доводилося тримати в руках монети, тож він не дуже второпав, що воно таке. І кепкують з маленьких долоньок політика.

Нагадаємо, Глава Білого дому Дональд Трамп потрапив у курйозну ситуацію – піднімаючись на борт літака, він тягнув за собою туалетний папір, який приклеївся до каблука черевика президента. Відео з цим пікантним сходженням по трапу миттєво розійшлось мережею.

Раніше Знай.uа писав про те, що Президент США Дональд Трамп частенько потрапляє у різні конфузи, які потім смакують як прихильники, так і недоброзичливці президента по всьому світу.

Також Знай.uа повідомляв, що американський президент Дональд Трамп вимагає від акторки фільмів для дорослих Стормі Деніелс 800 тисяч доларів в якості компенсації моральної шкоди.