Напередодні Різдва у принців Вільяма і Гаррі з'явилась таємнича родичка – ще одна бабуся.

75-річна мешканка американського штату Каліфорнія, Енн Українець (Ann Ukrainetz) стверджує, що вона доводиться рідною тіткою принцеси Уельської Діани. А принци Вільям і Гаррі, відповідно, є її внучатими племінниками. Про це повідомляє британська газета The Sun.

Енн заявила, що у її матері-акторки Евелін Руддерфорт був роман з дідом Діани по материнській лінії - Морісом Рошем. Американка дізналася про це, випадково знайшовши їхнє листування за 1999 рік. Жінка виявила ці листи через чотири роки після смерті матері. Прочитавши їх, вона з'ясувала, що є позашлюбною дочкою Моріса. Весь час до цієї миті вона була впевнена, що її батько –офіційний чоловік її матері, виконроб Чарльз.

В одній із записок Моріса, адресованій матері Енн, він писав: "Я так шкодую, що народження Енн принесло тобі стільки болю. Мені теж ... Я так сильно тебе люблю. Не хвилюйся, моя трояндо. Я завжди буду про тебе піклуватися".

Енн також знайшла мамин лис, адресований особисто їй, в якому вона зізнавалася дочці, що Чарлі - не її рідний батько. І що у неї був роман з лордом Морісом, який був одружений. Лист Енн повинна була отримати тільки після смерті Евелін.

Жінка розповіла, що в дитинстві вона неодноразово бачила Моріса і часто сиділа у нього на колінах, хоча мати представляла його доньці своїм страховим агентом. Він завжди приносив дівчинці іграшки. І навіть купив велосипед на день народження. Така турбота чужого дядечки її завжди дивувала.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Моріс, 4-й барон Фермой, помер у 1955 році. Енн, яка народилася в 1943 році в англійському графстві Норфолк недалеко від Сандрінгемского палацу, має намір провести ексгумацію тіла брата Моріса - Френсіса, щоб зробити аналіз ДНК і довести свою спорідненість з Діаною. Френсіс похований в Нью-Йорку, тому цю процедуру їй легше здійснити. Потрібно лише зібрати для цієї мети 50 тисяч доларів.

Українець каже, що не дуже хоче йти на такі кардинальні кроки, але сім'я Діани її не приймає - тому у неї немає іншого виходу. Її також обурює те, що королівська сім'я приймає в свої ряди сторонніх (в тому числі і Меган Маркл) а її, рідню по крові, вони ігнорують.

"Я з тих людей, які не люблять залишати щось прихованим, і особливо щось на зразок цього - це майже як крадіжка першородства", - каже Енн Українець.

Нагадаємо, батько герцогині Сассекської Томас Маркл розповів подробиці про свої стосунки з донькою та про "весільну марихуану".

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон показала Меган Маркл, як повинна виглядати герцогиня.

Також Знай.ua писав про конфлікт королівській сім'ї: експерт пояснила, чому Меган і Кейт стали ворогами.