Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл очікують відразу двох спадкоємців.

За інформацією Express, наближена до королівської сім'ї особа повідомила, що сам майбутній батько випадково розповів про те, що подружжя чекає на близнюків.

Меган і принц відчувають себе абсолютно щасливими, адже вони давно мріяли про двійню. Як повідомляє видання Life & Style майбутні батьки вибирають тільки жіночі імена і складають список.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Підозри, що герцогиня вагітна двійнею, посилилися після того, як папараці сфотографували її з величезним животом, хоча, за інформацією і термінами, Меган всього на п'ятому місяці очікування. Майбутню маму сфотографували, коли вона виходила з церкви після поминальної служби.

Раніше повідомлялося, що зовсім недавно новоспечена дружина принца Гаррі, Меган Маркл, з'явилася на церемонії British Fashion Awards — 2018, яка днями пройшла в Лондоні. Вагітна герцогиня Сассекська ніде не анонсувала свою участь, що стало справжнім сюрпризом. Втім, Меган з'явилася не просто так — вона вийшла на сцену, щоб вручити спеціальну статуетку дизайнеру Клер Уейт Келлер, яка створила її культову весільну сукню.

Раніше повідомлялося, що особиста помічниця королеви Єлизавети II Саманта Коен збирається покинути палац відразу після народження дитини принца Гаррі і Меган Маркл.

Меган Маркл
Меган Маркл

У світі вже давно ходять чутки про несносний характер герцогині Сассекської. Слідом за Емі Перікл, яка несподівано перестала працювати з Меган місяць тому, посаду помічниці вирішила залишити і Саманта Коен. 50-річна жінка припинить свою роботу як тільки у Меган народиться первісток.

Варто відзначити, що Саманта не з боязкого десятка, і за свої зухвалі манери навіть отримала прізвисько "пантера". Багато років вона була однією з щирих помічників Єлизавети II та її особистим секретарем.

Нагадаємо, принц Вільям не перестає жартувати над своєю дружиною Кейт Міддлтон.

Раніше Знай.uа повідомляв, в ефірі радіо BBC Radio 4 вийде комедійний мюзикл присвячений 37-річній Меган Маркл і 34-річному принцу Гаррі.

Знай.uа писав, інсайдери знову заявили про те, що в королівській сім'ї коїться щось недобре.