Спецслужби Польщі затримали громадянина РФ чеченської національності, якого підозрюють у скоєнні злочину, пов'язаного з тероризмом, повідомляє Польське радіо.

"Польські спецслужби затримали громадянина Російської Федерації чеченської національності Алві А., який підозрюється в тероризмі. Чоловіка затримали 28 листопада, але тільки сьогодні про це стало відомо громадськості. Підозрюваного взяли під тимчасовий арешт", - стверджується в повідомленні.

Судячи по зібраним матеріалам, Біохім А. перебував у терористичних організації в Туреччині та Сирії, а також воював на Близькому Сході в лавах "Ісламської держави".

Підозрюваний був ідентифікований як член групи, яка займається логістичною підтримкою терористичних організацій. Затриманий чоловік мав зв'язки з радикалами в Польщі, деяких з них вже депортували з країни.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У відношенні чоловіки відкрили виробництво, де він отримав статус підозрюваного, оскільки звинувачується в організації незаконної еміграції. Також стало ивзестно, що прокуратура його тимчасово заарештувала.

Нагадаємо, 27 судимостей у 29 років: що спонукало "страсбурзького стрілка" на злочин

У Старбурге розшукують стрілка, який відкрив вогонь по перехожих на рождесвенноской ярмарку.

Вчора, 11 грудня в центрі Страсбурга сталася стрілянина: троє людей загинули, 11 поранені, з них вісім були госпіталізовані в критичному стані.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Бойовики вибрали "леді ДНР". Знайомтеся: Наталія Хорько - соцмережі вже втомилися сміятися

На окупованій території Донецької області, яка, як відомо, гордо іменує себе "республікою ДНР", пройшов убивчий по своїй абсурдності конкурс "Леді ДНР". На перший погляд, нічого такого. Просто розважаються оккупантишки, обираючи найвродливішу дівчину.

Також "Знай.uа" писав про те, що Мадуро знайшов терориста серед людей Трампа

Президент Венесуели Ніколас Мадуро зробив гучну заяву стосовно Джона Болтона – помічника лідера США Дональда Трампа з Нацбезпеки. Мадуро заявив, що Болтон особисто готував замах на нього і закликав Конгрес США розслідувати ці, як він висловився, "терористичні плани".