Число загиблих в результаті атаки на ярмарку в центрі Страсбурга збільшилась до 4 осіб. Раніше повідомлялось про трьох загиблих.

Як повідомило в п'ятницю, 14 грудня, інформагенство AP, четверта людина померла після стрілянини на різдвяному ярмарку в Страсбурзі.

Раніше прокурор Парижа Ремі Ейтз повідомив на прес-конференції, що в результаті нападу три людини загинули, у одного зафіксована смерть мозку. Також в результаті стрілянини постраждали більше десяти чоловік, багато з яких у критичному стані.

Крім того, повідомляється, що кількість затриманих у справі про теракт на різдвяному ярмарку в Страсбурзі збільшилася до семи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У той же час глава МВС Крістоф Кастанер розпорядився відновити роботу ярмарки.

"Ми вирішили знову відкрити різдвяний ярмарок заради честі Страсбурга і всієї Франції. Це наша історія, вона загальна і належить усім французам. І сьогодні вранці ми просто хотіли показати своїм перебуванням тут, що ми здатні не схилити голови", - сказав він під час візиту на місце атаки.

Таким чином, через два дні після нападу, вранці в п'ятницю, 14 грудня, торгові ряди почали роботу в умовах заходів підвищеної безпеки: ярмарок патрулюють озброєні солдати і поліцейські в бронежилетах і касках.

Як обмежувальны заходи, скоротили число входів в зону гулянь - з 19 до 15, а час роботи торгових рядів до 20:00.

Нагадаємо, в четвер увечері, 13 листопада поліція Страсбурга застрелила терориста, який влаштував теракт на різдвяному ярмарку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Також Знай.ua писав, голова французскойго зовнішньополітичного відомства Крістоф Кастанер заявив, що після кривавої стрілянини на ярмарку в Стразбурзі влада країни вирішила запровадити посилені заходи безпеки, які передбачають посилений контроль на кордонах, посилені заходи безпеки на всіх різдвяних ринках у Франції та ін.