Наближені до королівської сім'ї підвердили чутки про четверту вагітність герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. Дружина принца Вільяма чекає на дівчинку.

Про це поовідомляє Politeka.

За словами інсайдера, герцоги дуже щасливі, тому що тепер у них буде два сини і дві дочки. Орім того, пара хотіла, щоб у дітей не було великої різниці у віці.

У британському виданні Express, яке є головним джерелом чуток про вагітність Кейт Міддлтон, пояснили, чому королівська родина ще не зробила офіційних заяв щодо цього. Стверджують, що предстаники королівської сім'ї просто не хочуть відволікати увагу публіки від дружини принца Гаррі Меган Маркл. Вона має народити двійню навесні.

Фанати Британської королівської родини ще не встигли отямитися від повідомлення преси про те, що Меган Маркл народить двійню, як їх чекав ще один шок. Говорять, що герцогиня Кембриджська знову вагітна, але ж здається зовсім недавно світ із завмиранням серця чекав появи на світ Принца Луї.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Букмекери в свою чергу вже активно приймають ставки на те, що сімейство герцогів Кембриджських поповниться четвертою дитиною. Остання вагітність Кейт Міддлтон проходила дуже важко. Причиною цього став сильний токсикоз. Під час цієї вагітності вона рідко з'являлася на публіці. Зараз же герцогиня відчуває себе прекрасно, а її робочий графік дуже щільний і розписаний далеко наперед.

Нагадаємо, інсайдери знову заявили про те, що королівської сім'ї коїться щось недобре і між її членами стався черговий конфлікт. Наближені до сім'ї люди заявили, що принц Гаррі і принц Вільям сильно посварилися.

Як повідомляв "Знай.ua", члени королівської сім'ї можуть провести новорічні свята порізно.

Також "Знай.ua" писав, що королева дала добрячої прочуханки Меган Маркл.

Експерти з мови тіла проаналізували поведінку Кейт Міддлтон та Меган Маркл на офіційному заході.