У Німеччині тисячі літрів молока вилилися просто на дорогу. Внаслідок низької температури молоко замерзло.

Про це повідомляє агентство DPA.

Інцидент трапився в західнонімецькому регіоні Вестфалія. У суботу, 15 грудня, невідомі особи відкрутили дренажні крани молоковоза, який стояв на парковці в місті Рютен. Водій в цей час саме забирав молоко у місцевих фермерів.

Коли водій повернувся, то побачив, що близько 15 тисяч літрів молока розтеклися по дорозі і замерзли, оскільки температура повітря становила мінус чотири градуси.

На місце події прибули 20 співробітників надзвичайних служб, які очистили дорогу за допомогою гарячої води і солі. Поліція оцінила збиток в 10 тисяч євро. Нині тривають слідчі дії.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Нещодавно в Німеччині стався витік близько однієї тони шоколаду. Застиглий шоколад перетворився на величезну плитку площею приблизно 10 кв.м. Для розчищення шоколаду на дорозі долучили 25 пожежників. Вони за допомогою лопати, теплої води та факелів намагалися прибрати небезпеки для руху. Після того, як пожежники прибрали шоколад, дорогу очистила спеціальна клінінгова компанія.

Згідно зі статистикою, середньостатистичний українець за місяць з'їдає майже 9 кг хліба та 2,5 кілограми цукру. При цьому на їжу українці витрачають майже половину свого щомісячного заробітка.

Як повідомляв "Знай.ua", Німеччина надарила Україні подарунків на 653 тисячі євро/ Німеччина передала Україні пріоритетне обладнання, в якому підрозділи ДСНС вкрай потребували.

Також "Знай.ua" писав про те, що Німеччина відправить російський флот на корм рибам.