Чоловік, який проживає на території Китаю, потрапив в лікарню через грибкової інфекції легенів, яка була викликана його пристрастю нюхати свої брудні шкарпетки.


Українцям загрожує страшна епідемія грибка. Найближчим часом на українців чекає справжня епідемія невиліковного грибка, який заполонив вже 9 країн світу.

Це сталося в місті Чжанчжоу, який розташований в провінції Фуцзянь. Чоловік, який побажав залишитися невідомим, був доставлений в лікарню швидкої допомоги з причини того, що почав задихатися. Лікарі зробили пацієнту рентгенографію, щоб встановити причину симптомів хворого.


Китаєць, якого покусала панда, відсудив у чиновників 83000 доларів.

В результаті, у нього діагностували серйозну легеневу інфекцію. Тепер йому належить пройти складний і тривалий курс лікування антибіотиками у стаціонарі лікарні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як виявилося в підсумку, причиною цього захворювання стали брудні шкарпетки китайця. Справа в тому, що чоловік, після того, як він приходив з роботи додому, мав звичку нюхати власні брудні шкарпетки. Відбувалося це під час перевдягання чоловіка в його домашній одяг.


Пацієнт страждав від грибка стопи, але нічого не знав про те, що у нього це захворювання. Нюхаючи власні брудні шкарпетки, він вдихав спори грибка, які потрапили в легені і привели до розвитку досить серйозної інфекції.

Нагадаємо, зникнуть цілі види: жахливий грибок тероризує планету.
Як повідомляв портал "Знай.uа" в українському храмі цвіль і грибок доїдають рідкісну святиню: фото
"Знай.uа" писав, що за продовження повноважень нинішнього китайського лідера висловилися практично всі депутати.