У вівторок, 18 грудня "жовті жилети" спричинили справжній транспортний хаос у Франції. Вони захоплюють пункти оплати за проїзд автомагістралями, а деякі і взагалі підпалюють.

Цю інформацію повідомляє Reuters.

Найбільший оператор дорожнього руху Франції, Vinci Autoroutes, заявив, що демонстрації тривають на 40 об'єктах його мережі і що кілька в'їздів-виїздів на шосе були серйозно пошкоджені, особливо на півдні Франції.

Також відомо, що станція Бандоль на схід від Марселя на півдні Франції палала всю ніч на вівторок, а шосе A50 було закрито, заявили у Vinci, чия мережа розташована здебільшого на півдні та заході країни.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Водії повинні бути максимально уважними, коли вони під'їжджають до воріт збору плати та місця доступу до автомагістралей, через наявність численних пішоходів". йдеться у заяві

Нагадаємо, що у Парижі тривають масові акції протестів. Заворушення набули нових більш жорстоких відтінків. Відомо, що у французькій столиці правоохоронці застосували проти протестувальників сльозогінний газ.

Станом на 15 грудня відомо, що в результаті масових акцій протесту так званих "жовтих жилетів" у Франції вже загинули шість людей. Раніше про готовність вийти в суботу на маніфестації заявили 60 тисяч активістів руху.

У зв'язку з цим, поліція Парижа посилила охорону громадського порядку, залучено 8 тисяч правоохоронців. По всій Франції мобілізовано 89 тисяч поліцейських для охорони порядку через можливість нових протестів.

Варто нагадати, що у Франції в суботу, 15 грудня, протестувальники "жовті жилети" анонсували нову хвилю масових акцій. Цю інформацію повідомляє RFI. Через тиждень після оголошення поступок з боку президента Франції Еммануеля Макрона, "жовті жилети" вирішили оголосити вже п'яту хвилю протестів.

Як повідомляв "Знай.uа", Трамп прокоментував імпічмент, народ повстане.

Також "Знай.uа" писав, протести "жовтих жилетів", план Макрона обійдеться країні у величезну суму.