У вівторок, 19 грудня в мережі з'явилося дуже дивне відео, яке без слів описує плачевну ситуацію з поліцією в Росії. Хлопець, який випадково проходив повз, став очевидцем не найприємнішої картини - за рогом житлового будинку справляла потребу загадкова жінка.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Двач".

Молодий чоловік з камерою підійшов ближче, запитуючи:

"Панночка, ви там нормально сидите? Що, до будинку важко дійти?".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Почувши голос стороннього, жінка тут кинулася навтьоки. Коли хлопець підійшов до "місця злочину", на землі виявив посвідчення. Порушницею правил і здорового глузду виявилася Марина Володимирівна - майор підмосковній поліції.

Що змусило жінку справляти нужду під під'їздом в лютий холод, схоже, для всіх так і залишиться загадкою.

Нагадаємо, що колишній співробітник патрульної поліції Харківської області Денис Кучеренко отримав російське громадянство. Зрадник повідомив на своїй сторінці в Іnstagram і опублікував відповідні фото. На кадрах видно два паспорти - український і російський, а також поліцейський жетон і посвідчення.

"Спасибі всім, хто в скрутну хвилину мені допоміг, спасибі всім, хто хоч якось причетний до отримання цього паспорта ... Спасибі МВС РФ, спасибі ФСБ РФ, спасибі всім службам і спецслужб, дякую. В. Путіну, спасибі Росіє !! Дякую за нове життя, за життя з чистого аркуша, нові можливості з великою і рідною країною, пишаюся тим, що я - росіянин", - написав зрадник під фото.

Раніше Знай.uа писав про те, що з'явилася інформація про ще одного члена екіпажу російського судна, яке здійснювало агресію проти України в Керченській протоці.

Також Знай.uа повідомляв, що в ЗМІ просочилася інформація про нападників на українські судна в Азовському морі, які були нахабно взяті штурмом в неділю, 25 листопада.