У місті Усть-Катав, що у Челябінській області РФ, прогримів гучний скандал через нелюдське поводження із пацієнтом місцевої лікарні.

лікарня
лікарня

Про це повідомляють російські ЗМІ та публікують відповідні фото.

У повідомленні йдеться, що медики лишили хворого лежати на розірваному матраці в купі сміття.

"Пацієнт Сергій Глухов страждав через серйозну травму голови. У Челябінській обласній лікарні медики його прооперували — зробили трепанацію черепа", — розповідають журналісти.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На кадрах видно, що пацієнта поклали на підлогу поруч із зім'ятими простирадлами.

"Лікарі до нього не ходять, жодних обходів немає, людина ніяк не лікується", — зазначив автор ролика.

Зі свого боку працівниця челябінської лікарні розповіла, що пацієнт поводився неадекватно і тому сам винен у такому ставленні.

"Він гидив, всі стіни вимазав лайном, спеціально дере матраци і паскудить. Все розгромив сам. Заліз в ліжко так, що мало не задихнувся — застряг між прутами, тому його прибрали, постелили матрац на підлогу. Роздер весь лінолеум", — каже жінка.

Нагадаємо, літній пацієнт російської психоневрологічної лікарні №5, над яким знущалися санітари, помер. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу МОЗ Челябінської області.

За словами представниці відомства, чоловік помер вдома через деякий час після виписки.

"У нього був цілий ряд захворювань, крім того, це літня людина", — пояснила вона.

Пізніше прес-служба регіонального МОЗ повідомила, що був підписаний наказ про звільнення головного лікаря лікарні. Представники відомства проводять перевірки в медустанові, також плануються перевірки в інших лікарнях.

Раніше Знай.uа писав про те, що у онкоклініці імені Блохіна, що у Москві, виявили моторошні знахідки, у існування яких несила повірити.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що у клініці знайшли тіла хворих, які померли більше десяти років тому. Весь цей час про них нібито ніхто не знав.

Також Знай.uа повідомляв, що в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрунвідвідала психіатричну лікарню суворого нагляду в Дніпрі, чим викликала чималий резонанс у суспільстві.