Сестра герцогині Кембриджської та член королівсько родини Піппа Міддлтон, яка цього року народила первістка, днями знялася у фотосесії для британської компанії Waitrose & Partners.

Як відомо, під брендом Waitrose & Partners виходить лайфстайл-видання, у якому Піппа є фітнес-колумністом. Відтак протягом всіх дев'яти місяців вагітності вона розповідала на їхньому сайті, як підтримує себе у формі.

Перше фото опублікував фотограф Марк Харрісон на своїй сторінці в Instagram. Міддлтон позує на фоні ялинки у затишній атмосфері, тримаючи у руках горнятко. Сестра герцогині Кембриджської одягнула білий светр, штани оливкового кольору і сірі шкарпетки. Її образ доповнює легкий макіяж та хвилясте волосся.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, Піппа вперше стала мамою 15 жовтня – сестра герцогині Кембриджської народила сина, якого подружжя назвало Артур Майкл Вілльям Меттьюз.

Кейт Міддлтон здивувала шанувальників старечим виглядом

Останні фото герйогині Кембриджської, дружини старшого онука королеви Єлизавети II неприємно вразили підданих. Останнім часом британці помітили, що Кейт Міддлтон виходить у світ не в найкращому вигляді. Вона більше не фарбує волосся, а на її обличчі зявиися помітні зморшки.

Однак багато людей стали на захист герцогині, заявивши, що їй не потрібні зайві маски, вона має природний та чарівний вигляд.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон та Меган Маркл не приховують своєї нелюбові одна до одної. Через напружені стосунки між дружинами в відносини між самими принцами стали менш теплими. Це стало причиною ідмови принца Гаррі святкувати Різдво разом з іншими королівськими родичами.

Як повідомляв раніше Знай.ua, королева Беликобританії Єлизавета II справила приємне враження на підданих, з'явившись у несподівано скромному образі.

Так королева завітала до резиденції Сандрінгем, де триває підготовка до Різдва, де збереться вся королівська родина.

Також Знай.ua писав, що на королівському дипломатичному прийомі Кейт Міддлтон з'явилась в елегантному образі та у прикрасах принцеси Діани.

Дивіться: Стосунки між дружинами британських принців почали нервувати королівську родину