Нещодавно герцогиня Меган Маркл відвідувала будинок престарілих. Герцогиня Сассекська вирушила на захід у місті Лондон в будинок для літніх людей Brinsworth House. Однак увага фанатів була прикута до золотого перстня на її руці. Стверджують, що воно має магічну силу.

Герцогиня Сассекська носить каблучку, вартістю 300 доларів. Вона входить в колекцію турецького бренду Kismet by Milka і має особливе значення для майбутньої матусі. Коштовність виступає свого роду амулетом, оскільки має захисний апотропей в формі долоні, тобто хамси з оком посередині.

Хамса тлумачиться вченими як "язичницький символ родючості". Даний амулет також має назви "Рука Фатіми" в Ісламі і "Рука Міріам" в іудаїзмі. Хамса символізує "Руку Бога" і у всіх релігіях це "захисний знак". Він покликаний принести власнику щастя, удачу, здоров'я і благополуччя.

Пліткують, що стосунки Меган з королівською родиною досить напружені. Її батько, Томас Маркл, не раз виступав з принизливими інтерв'ю, а її сестра Саманта і зовсім говорила королівському спадкоємцеві принцу Гаррі кинути Меган.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Однак найлогічніше припустити, що невістка англійської королеви просто захищає своїх майбутніх малюків, як і будь-яка мати. Також цілком ймовірно, що дружина Принца Гаррі має намір прищепити майбутній дитині почуття духовності. Зрештою, Меган - велика шанувальниця медитації.

Нагадаємо, королева Єлизавета II викликала до себе Меган Маркл і суворо її відчитала. За словами інсайдера, у палаці ще ніхто не бачив королеву такою розгніваною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон звернулася до королеви Єлизавети за порадою щодо поведінки Меган Маркл.

Також "Знай.ua" писав, принц Гаррі і Меган Маркл вирішили проігнорувати традицію і провести Різдво окремо від принца Вільяма і Кейт Міддлтон.