Прес-секретар Білого дому Сара Сандрес, заявила, що вона не знає про можливий намір президента США Дональда Трампа звільнити главу Федеральної резервної системи (ФРС) Джерома Пауелла. Про це повідомляє Bloomberg.

"Мені невідомо про плани звільнити Пауелла", - заявила Сандерс.

Коментар Сари Сандерс став першим офіційним коментарем Білого дому з приводу звільнення Пауелла.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У статті видання Bloomberg йдеться про те, що в останні дні президент США Дональд Трамп неодноразово говорив про звільнення глави федеральної резервної системи, тому що незадоволений тим, як веде себе центральний банк після підвищення процентної ставки на цьому тижні, а також після втрат на фондовому ринку, які мали мето бути за останні кілька місяців.

Нагадаємо, Головний борець з ІГ втік від Трампа: кожен, хто бачив такий конфлікт, погодився б

Спецпредставник США в коаліції по боротьбі з ИГИЛ Бретт Макгеркзаявил, що не згоден з рішенням президента Трампа про виведення військ з Сириии і тому вирішив покинути свій пост. Зазначається, що за кілька днів до відставки Макгерк розповів журналістам, що ИГИЛ контролює лише 1% територій, але все одно залишається небезпечним.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Неадекват осквернив новорічне гідність Трампа: він вже в лікарні

У США чоловік вирішив, що залізти на головну ялинку – це добра ідея. Однак замість слави такий вчинок приніс йому поїздку в психіатричну клініку і затримання поліцейських. Поліцейські помітили, що чоловік перебував в неадекватному стані, вони провели з ним переговори, і коли він все ж спустився з ялинки, його відвезли в психіатричну лікарню і передали медикам.

ТакожЗнай. ua" писав про те, що Трамп прокоментував урядовий колапс в США: Це ненадовго

Американський президент Дональд Трамп висловив надію на те, що призупинення роботи федерального уряду США не триватиме довго.

"Призупинення уряду відбудеться, з цим нічого не поробиш...Тепер вирішувати Сенату, а насправді - демократам, тому що нам потрібні їхні голоси", - це він говорить у відеозверненні, розміщеному на його сторінці в Twitter.