Підводний саморобну субмарину UC3 Nautilus, на якій Петер Мадсен жорстоко вбив шведську журналістку Кім Валле знищили. Дане рішення прийняв суд Данії.

На даному підводному човні журналістку Кім Валле вбили в 2017 році. Її порізали на шматки і знищили. Про це данській газеті Extra Bladet розповів представник поліції Коппенгагена.

Підводну саморобну субмарину порізали на шматки і знищили в тому місці, де вона зберігалася. Знищення 18-метрової саморобного підводного човна UC3 Nautilus було зазначено в судовому вироку винахіднику Петер Мадсен, якого засудили до довічного позбавлення волі за жорстоке вбивство шведської журналістки.

Раніше повідомлялося, що Копенгагенський міський суд засудив данського винахідника Петера Мадсена до довічного ув'язнення за вбивство журналістки Кім Валле.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За даними слідства, під час поїздки на підводному човні "Наутілус", який винахідник побудував і сконструював самостійно, Мадсен скоїв вбивство. Після він розчленував тіло Валле.

Головуюча на процесі суддя Аннет Бурке заявила, що суд прийшов до висновку, що Валле була вбита. За словами судді, Мадсен не надав ніякого "важливого" аргументу, який міг би пояснити, що сталося.

Нагадаємо, поглумився і обезголовив: копи розкрили жорстоке вбивство журналістки. Судовий процес почався в Копенгагені в четвер, 8 березня.

Як повідомляв Знай. ua, маніяк-винахідник Петер Мадсен отримав довічне. Прокурори стверджують, що винахідник планував убити дівчину задушивши або перерізавши їй горло.

Знай. ua писав, що датська різник почув вирок. Прокурори вимагають для Мадсена довічне ув'язнення.